Godsophold | Aggersvold Gods Godsophold | Aggersvold Gods

AGGERSVOLD GODS

Et idyllisk godsophold

ET IDYLLISK OPHOLD PÅ GODS

Et godsophold på Aggersvold i Jyderup på Sjælland trækker dig væk fra byens larm og giver dig en idyllisk oplevelse med afslappet stemning i rammer, der kombinerer områdets historie med smuk natur og moderne faciliteter. Oplev roen i den smukke skov, hvor der bl.a. lever rådyr, gæs og røde glenter. Nyd en kop kaffe i solen på den fælles terrasse, hvor du også kan udfordre dine medrejsende i havespil. Søger du et idyllisk godshophold i Danmark, er Aggersvold helt sikkert et besøg værd. Stemningen herude er afslappet, landlig og idyllisk. Vi har pt. lukket for ophold indtil sommeren 2023. Ønsker du et ophold uden for sæson, skal du kontakte os på mail info@aggersvold.dk med din forespørgsel.

Vi tilbyder

* Morgenmad serveres kun i perioden juni-august.

VÆRELSER

Vi har et udvalg af værelser med plads til 2-4 personer. Alle værelser er indrettet med to enkeltsenge, der er slået sammen, badeværelse med brus, mini-køleskab, kaffe/te-sæt og gratis wi-fi. Priserne er pr. værelse og kan variere efter sæson. Klik på billederne for at læse mere.

2 personer

Dobbeltværelse

To sammensatte enkeltsenge, badeværelse, mini-køleskab

fra kr. 1050,-/nat
4 personer

Værelse med hems

4 sengepladser, badeværelse, mini-køleskab

fra kr. 1395,-/nat

OPLEVELSER

Rundt om godset er den dejligste skov, der lægger op til, at man går lange ture og oplever det skønne dyreliv. Du kan også udfordre familien i havespil - eller tage en køretur ud til en række seværdigheder i nærområdet. Gå f.eks. en tur rundt om Skarresø, besøg Dyrehøj Vingård eller tag på Museum Vestsjælland. Mulighederne er mange!

SPISESTEDER

Vi har ikke restaurant her på godset, men vi har grillfaciliteter, som du frit kan benytte. Hvis I ønsker at bestille takeaway, hjælper vi jer gerne med det. Se også vores anbefalinger til spisesteder i nærområdet - der er noget for enhver smag.

VORES MORGENMAD

Småt, men godt. Til morgenmad får du en enkel morgenmad bestående af morgenbrød med dertilhørende oste, smør og marmelade. Der er også mulighed for at få et blødkogt landæg samt kaffe/te og juice. Vi serverer morgenmad i højsæsonen (påske, juni-august samt uge 42 og 7). Uden for højsæson anbefaler vi et besøg hos den lokale bager, Præstegården eller Strids Mølle.

BOOKING

Der er pt. lukket for booking af opholda, da vi er ved at bygge nye værelser. Der åbnes som udgangspunkt igen i sommeren 2023. Ønsker du at forhøre dig om en overnatning uden for sæson, kontakt os da venligst på mail info@aggersvold.dk.