Julefrokost

ÅRETS JULEFROKOST

Magisk julefest i naturskønne omgivelser

Julefrokost på Aggersvold Gods

Julen er hjerternes fest. Gør noget ekstra ud af det i år og afhold jeres julefrokost på Aggersvold Gods. En julefest på Aggersvold er en helt særlig, unik oplevelse midt i idylliske og naturskønne omgivelser. På Aggersvold Gods skræddersyer vi jeres arrangement - præcis efter jeres ønske. Vi kan arrangere alt fra små og store firmajulefrokoster til private julefrokoster (min. 20 personer). Sammen finder vi det helt rette lokale til jeres julefest og sammensætter en lækker julemenu eller buffet samt drikkevarerne. Vi kan også være behjælpelige med at arrangere busser til og fra Aggersvold Gods. Ydermere kan vi sørge for teambuilding eller udendørs aktiviteter før julefrokosten samt musik og DJ til festen. Det er naturligvis også muligt at overnatte på godset i forbindelse med jeres julefest. Dagen derpå serverer vi en lækker morgenbuffet.

Vi kan tilbyde:

Vi har de perfekte rammer til:

Programeksempler

For at inspirere jer til den perfekte julefrokost, har vi lavet nogle eksempler på programmer.

Det er naturligvis muligt at justere i programmerne, så jeres julefrokost bliver præcis, som I gerne vil have den. 


Julefrokost med overnatning

 

Kl. 16.30 Ankomst og check-ind

Kl. 17.30 Velkomstdrink serveres / Juleindslag

Kl. 19.00 Godsets julemenu eller buffet serveres

Kl. 21.30 Underholdning / Musik eller DJ 

_

Kl. 09.00 Morgenmad serveres 

Kl. 11.00 Check-ud 


Julefrokost med teambuilding

 

Kl. 14.30 Ankomst og check-ind

Kl. 15.00 Udendørs aktiviteter i skoven

Kl. 17.30 Omklædning

Kl. 18.30 Velkomstdrink

Kl. 19.30 Godsets julemenu eller buffet serveres

Kl. 22.00 Underholdning / Musik eller DJ 

_

Transport til og fra godset planlægges efter ønske.  

Vores lokaler

Godset er stort og består af en del bygninger, der hver rummer unikke egenskaber.
Uanset hvordan I ønsker, at jeres julefrokost skal være, finder vi det helt rette lokale til jeres formål.

Alle vores lokaler kan pyntes op med hyggelig julebelysning samt en simpel julepynt.

Her er et udpluk af vores mest populære lokaler, som alle er helt unikke.

Stakladen

260 personer

Stakladen er en moderne multisal, der står snorlige – i højeste kvalitet. Opført i 1869 og i 2012 renoveret ned til mindste detalje med respekt for det kulturhistoriske udtryk. Akustikken er fantastisk, og rummet er så ubeskriveligt smukt, at enhver gæst bliver imponeret.

Rytterstuen

50 personer

Rytterstuen er en hyggelig jagtstue med udgang til den skønne natur. Lokalet er ideel til en mindre, hyggelig julefrokost eller julefest.

Lokalet kan pyntes hyggeligt op med julelys samt en simpel julepynt. 

Kornmagasinet

150 personer

Magasinet er endnu en af vores multisale, beliggende for enden af Stakladen. Her får du et råt lokale med betongulve og flotte spær – og ikke mindst 14 meter til loftet og super akustik.

Lokalet blev i sin tid brugt til opbevaring af hestevogne, og det er uden tvivl endnu et imponerende venue til jeres julefrokost.

Orangeriet

30-50 personer

Orangeriet har udsigt til park, sø og skov med udgang til terrasse, som er oplagt at bruge til receptionen, hvor der kan serveres velkomstbobler til jeres julefrokost.

Tidligere godsejer Johan Schrøder opførte Orangeriet på opfordring fra Dronning Margrethe II, da hun var på visit på godset.

Loftet

40 personer

Loftet er et mere eksklusivt lokale beliggende på 1. salen i den smukke Staklade. Her er god akustik, og lokalet er oplagt til velkomstdrinken eller boblerne til jeres julefest.

Lokalet er som beskrevet en del af Stakladen. Det betyder, at der også er udsigt ud over den smukke lade.

Juels Stue

35 personer

Juels Stue er et hyggeligt lokale beliggende på 1. salen over Kornmagasinet i Stakladen. Her er god akustik og ro med udsigt til det smukke Hovedhus. 

Juels Stue er opkaldt efter tidligere godsejer Peder Juel, som var kong Christian VI’s nærmeste og fornemste rådgiver uden for rigsråd.

Sådan skræddersyer vi jeres julefrokost

Lyder Aggersvold Gods som den perfekte destination til jeres julefrokost? Allerførst skal I kontakte Jane for en uformel snak og en fremvisning af vores fantastiske gods. Sammen med Jane sætter I rammerne for jeres arrangement. Hun noterer sig, hvad I drømmer om, og så sammensætter hun nogle forslag til, hvordan festen skal forløbe inden for jeres budget. Sammen med jer skræddersyer vi jeres julefest, så den bliver præcis som I gerne vil have den.

KONTAKT OS

Vi er så heldige at have Jane med på vores hold. Hun er Møde & Event Manager med mange års erfaring, og hun er klar til at imødekomme jeres forespørgsel. Så brug gerne nedenstående kontaktformular, send din mail til events@aggersvold.dk eller ring på telefon +45 30 60 41 08.