Møder & Konferencer

MØDER & KONFERENCER

Skræddersyede arrangementer

DIT NÆSTE EVENT HER?

Lad vores idylliske og historiske omgivelser danne rammen for jeres næste firmaarrangement, konference eller event. Her er I omgivet af landlig idyl og ro - langt fra byens larm. Vi skræddersyer alt efter jeres behov - om det så er en konference, firmafest, møder eller noget helt fjerde. Vi har et udvalg af forskellige typer lokaler, lige fra mindre grupperum til større selskaber. Vi har derudover mulighed for at arrangere events for over 1000 gæster i vores ridehal samt i telte på udendørs arealer. Der er også rig mulighed for at benytte vores skov til alt lige fra 'walk & talks' til vandreture, vildmarksoplevelser eller madlavning i skoven. Vi har håndplukket nogle af de bedste leverandører, som leverer mad og drikke i høj kvalitet efter jeres ønske.

Vi kan tilbyde:

Vi har de perfekte rammer til:

Lad os komme med et tilbud!

Fortæl os om jeres kommende arrangement og de ønsker, I har – så hjælper vores Møde & Event Manager jer på vej. Hun hedder Jane og har mange års erfaring med planlægning af skræddersyede arrangementer.

Vores lokaler

Godset er stort og består af en del bygninger, der hver rummer forskellige egenskaber tilegnet alle mulige formål.
Uanset hvad dit næste arrangement skal indeholde, finder vi det helt rette sted til jeres formål.

Her er et udpluk af vores mest populære lokaler, som alle er helt unikke.

Stakladen

260 personer

Stakladen er en moderne multisal, der står snorlige – i højeste kvalitet. Opført i 1869 og i 2012 renoveret ned til mindste detalje med respekt for det kulturhistoriske udtryk. Akustikken er fantastisk, og rummet er så ubeskriveligt smukt, at enhver gæst bliver imponeret.

Rytterstuen

50 personer

Rytterstuen er en hyggelig jagtstue med udgang til terrasse og skøn natur. Rytterstuen har køkken i den ene ende af lokalet og pejs indlejret i den ene væg. Der er mulighed for at benytte flere mindre mødelokaler i samme bygning.

Juels Stue

35 personer

Juels Stue er et hyggeligt møderum beliggende på 1. salen over Magasinet i Stakladen. Her er god akustik og ro med udsigt til det smukke Hovedhus. Møderummet har også omklædningsfaciliteter.

Juels Stue er opkaldt efter tidligere godsejer Peder Juel, som var kong Christian VI’s nærmeste og fornemste rådgiver uden for rigsråd.

Loftet

40 personer

Loftet er et mere privat og eksklusivt lokale beliggende på 1. salen i den smukke Staklade. Her er god akustik, og lokalet er oplagt til mindre netværksformål eller som lokation til seminarer eller lignende.

Lokalet er som beskrevet en del af Stakladen. Det betyder, at der også er udsigt ud over den smukke lade.

Kornmagasinet

150 personer

Kornmagasinet er endnu en af vores multisale, beliggende for enden af Stakladen. Her får du et råt lokale med betongulve og flotte spær – og ikke mindst 14 meter til loftet og super akustik.

Lokalet blev i sin tid brugt til opbevaring af hestevogne, og det er uden tvivl endnu et imponerende venue til jeres arrangement.

Orangeriet

30-50 personer

Orangeriet har udsigt til park, sø og skov med udgang til terrasse, som er oplagt at bruge til velkomstdrinks, netværksformål eller fyraftensdrinks efter en længere mødedag.

Tidligere godsejer Johan Schrøder opførte Orangeriet på opfordring fra Dronning Margrethe II, da hun var på visit på godset.

TEAMBUILDING

Aggersvold Gods er oplagt til teambuilding formål. Her er masser af plads at boltre jer på, og vi kan arrangere en masse forskellige aktiviteter for jer - kun fantasien sætter grænser. Vi kan f.eks. arrangere vildmarksoplevelser i vores skov eller madlavning under åben himmel, cykel eller vandreture, øksekast, spikeball, walk & talks og meget mere.

KONTAKT OS

Vi er så heldige at have Jane med på vores hold. Hun er Møde & Event Manager med mange års erfaring, og hun er klar til at imødekomme din forespørgsel. Så brug gerne nedenstående kontaktformular, send din mail til events@aggersvold.dk eller ring på telefon +45 30 60 41 08.