Information | Aggersvold Gods Information | Aggersvold Gods

INFORMATION

I nedenstående FAQ kan du finde svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Hvis du ikke finder svaret på dit spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at ringe til os på +45 30 60 41 03 eller skrive til os på info@aggersvold.dk.

Vi udbyder overnatning på vores bed & breakfast i årets højsæsoner (juni-august, påske, uge 7 og uge 42).

Ønsker du et ophold uden for højsæson, skal du kontakte os på mail info@aggersvold.dk med din forespørgsel.

I højsæsonen (juni-august, påske, uge 7 og uge 42):

Check-ind: fra kl. 15:00 – 18:00
Check-ud: senest kl. 11:00

Check-ind og -ud foregår i Rytterstuen. Har du ikke mulighed for ind- eller udcheckning i ovenstående tidsrum, kan der forespørges på ændring for den enkelte booking.

Uden for højsæson (september-maj):

Der er selvbetjening ved check-in ved brug af vores nøgleboks. Du vil få instruktioner på mail i forbindelse med booking.

Rettidig afbestilling kan foretages frem til kl. 8:00 på dagen før ankomst (lokal tid). Afbestilles reservationen senere end dette, vil der ikke være refundering af beløbet. Husk derfor venligst at afbestille i god tid.

For grupper over 8 personer er der andre gældende afbestillingsregler. Venligst kontakt os på events@aggersvold.dk for mere information.

Har du booket dit ophold via en tredjepart (fx Booking.com), skal du være opmærksom på, at der kan være andre regler for afbestilling.

Betaling for dit ophold foretages i forbindelse med bookingprocessen via egen hjemmeside (eller booking.com). Booker du via mail eller telefon, tager vi imod betaling via MobilePay eller bankoverførsel. Du vil i disse tilfælde modtage en bekræftelse med vores betingelser samt betalingsinstruktioner på mail.

Vi modtager de fleste almindelige betalingskort, herunder VISA og Mastercard.

Godset består af et hovedhus, gæstefløj, rytterhus, stald og staklade. Alle værelser er beliggende i gæstefløjen. Check-ind / ud samt morgenmad, fællesterrasse og opholdsstue er i Rytterhuset. Stakladen udlejes til events, mens hovedhuset er privat og lukket for gæster.

Se et oversigtskort her

Du bedes parkere din bil på pladserne foran Stakladen, hvor der skiltes med parkering. Skulle der være trængsel, er der flere p-pladser bag Stakladen. Overhold venligst skiltning.

OBS! Vi serverer kun morgenmad i højsæsonen (juni – august samt til påske og i uge 7 + 42). Vi anbefaler, at du uden for højsæson besøger den lokale bager, Jyderup Præstegård eller Strids Mølle.

Morgenmaden består af morgenbrød med dertilhørende ost, smør og marmelade. Du vil også have mulighed for et blødkogt landæg samt te/kaffe og juice.

Der serveres morgenmad i tidsrummet 8:00 – 9:00 på hverdage og mellem 8:00 – 10:00 i weekenderne. Morgenmaden foregår i Rytterstuen.

Morgenmaden skal tilkøbes i forbindelse med booking.

Aggersvold Gods er handicapvenligt til visse formål. Alle værelser har senge i stueetage, og der kan arrangeres niveaufri adgang til alle værelser. Nøglekortlæsere mv. er placeret i en højde, som kan nås af kørestolsbrugere.

Vi har et enkelt værelse særligt tilegnet handicappede, med ekstra stort badeværelse og generelt god plads på værelset, fx til kørestolsbrugere.

Dog er en del af godset belagt med grus og/eller slotssten, og visse døre åbnes ikke automatisk.

Er der spørgsmål til handicapvenlige forhold, kontakt os venligst på info@aggersvold.dk.

Busstop ‘Hørløkkevej (Tornbrinken)’ ligger lige rundt om hjørnet. Herfra kører bus til/fra Jyderup St., som kan nås med regionaltog. Find din rejseplan med det offentlige her

Skal du bruge en taxa under dit ophold, anbefaler vi at benytte Kalundborg Taxa på tlf. 59 51 51 51 eller Holbæk Taxa på tlf. 59 43 43 43.

Vi anbefaler bestemt, at I går en tur i den vidunderlige skov, mens I bor her.

Vi understreger, at man skal færdes med respekt for naturen og ikke mindst overholde de gældende regler for adgang til de danske skove.

Læs adgangsreglerne for skoven her

I korte træk, skal nedenstående overholdes:

  • Der er fri adgang til skoven fra kl. 6 morgen til solnedgang. Du må færdes til fods og på cykel på veje og stier i skoven.
  • Lad venligst dyrene være – de er ikke vant til mennesker på tæt hold.
  • Saml op efter dig, og tag skraldet med dig – ellers går det ud over vores dyr.
  • Du må gerne samle svampe, bær, kogler, nødder, grene, kviste, mos og lav, dog kun hvis du kan nå dem fra stier og veje. Du må ca. samle en posefuld – og kun til egen brug og på eget ansvar.
  • Du må ikke skære og klippe i træerne.
  • Der må ikke tændes bål eller grilles i skoven.
  • Det er ikke tilladt at overnatte i skoven uden tilladelse.
  • Cykler du i skoven, beder vi dig om at tage hensyn til forbipasserende og ikke mindst dyrene.
  • Mountainbiking er ikke tilladt.

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr på Aggersvold Gods.

Børn er mere end velkomne her på Aggersvold Gods.

Ønskes en ekstra opredning, koster denne 300 kr. pr. nat.

Der er desuden en højstol tilgængelig i Rytterstuen.

Al rygning skal foregå udendørs. Vi beder alle rygere om at respektere naturen og ikke henkaste deres cigaretter i naturen.

Aktiveres røgmelderen på værelserne grundet rygning indendørs, vil det medføre en afgift på 8.750 kr.

Vi har wi-fi i alle bygninger her på godset.

Vi tager situation meget alvorligt og følger myndighedernes retningslinjer, så det er trygt og sikkert for dig at bo hos os.

Læs mere her