Vores værelser | Aggersvold Gods Vores værelser | Aggersvold Gods

VÆRELSER

Alle vores værelser ligger i gæstefløjen. Her er 20 værelser, hvoraf to af dem er med hems og et er handicapvenligt. I alle værelser er der badeværelse, klædeskab og plads til en ekstra opredning, hvis man ønsker dette.

Dobbeltværelse

Vores dobbeltværelse har to sammensatte enkeltsenge, badeværelse med brus og udsigt til enten gårdspladsen eller voldgraven. Værelserne er rummelige og med sengeplads til to personer med mulighed for en ekstra opredning.

På værelset er et klædeskab, sikkerhedsboks, bord og stole, kaffe/te-sæt og et mini-køleskab til drikkevarer.

Badeværelset har toilet og brus, hårtørrer og enkelte toiletsager.

Værelse med hems

Vi har to værelser med hems. Værelserne ligner vores dobbeltværelser. Den eneste forskel er, at der er trappestige til en hems. På hemsen er ligeledes to sammensatte enkeltsenge, stol og bord med vindue ud til gårdsplads eller voldgrav. Hemsen er høj nok til, at en voksen kan stå op.

Værelserne med hems er rummelige og med sengepladser til i alt fire personer med mulighed for en ekstra opredning.

På værelset er der foruden to dobbeltsenge, et klædeskab med sikkerhedsboks, bord og stole, kaffe/te-sæt og et mini-køleskab til drikkevarer.

Badeværelset har toilet og brus, hårtørrer og enkelte toiletsager.

BOOKING AF OPHOLD

Vi åbner først for booking af ophold, når vi er klar med vores nye værelser – som udgangspunkt i sommeren 2023.

ENDNU FLERE VÆRELSER PÅ VEJ...

I løbet af 2023 vil der blive flere værelser tilgængelig på Aggersvold Gods. Vi er nemlig ved at transformere vores stald og vores ridesal til nye værelser. Det betyder, at der fremover vil være tre værelsesfløje i stedet for kun én. Vi glæder os til at byde endnu flere gæster velkommen på Aggersvold Gods.

FIND RUNDT

Når du ankommer til godset, skal du parkere din bil mellem Stakladen og gårdspladsen. Til venstre for Stakladen er Gæstefløjen. Her finder du dit værelse. Men først skal du checke ind i Rytterstuen, hvor du får din nøgle til værelset. Det er også her, du får din morgenmad, hvis du har bestilt det - og det er her, man opholder sig, hvis man ønsker at spille et spil, købe lidt drikkevarer eller grille sin aftensmad. Ud for Rytterstuen er der en fælles terrasse, hvor du også kan opholde dig. Ønsker du at gå en tur i området, er du velkommen til det. Vi har en dejlig park, hvor rådyrene græsser, og ænderne svømmer i søen. I vores køkkenhave dyrker vi forskellige krydderurter. Her er du også velkommen til at plukke friske æbler eller pærer fra vores frugttræer, hvis sæsonen tillader det. Den smukke Staklade udlejes til arrangementer, mens Hovedhuset er privat og lukket for gæster. Se mere under events. Og så er der naturligvis også skoven - men spørg gerne efter et fysisk kort over skoven, inden du går. Der kan være dårligt telefonsignal, og vi vil helst ikke have, at du farer vildt.