Vores værelser | Aggersvold Gods Vores værelser | Aggersvold Gods

VÆRELSER

Vi har 100 værelser, der primært er fordelt i Stalden, Porthuset og Ridesalen. Værelserne er alle store og rummelige og har plads til to personer med mulighed for en ekstra opredning, hvis dette ønskes. Vores værelser med hems har dog plads til 4 personer.

Stalden | 19 værelser

Den oprindelige hestestald er i 2022 transformeret til 19 nye værelser fordelt med 12 i stueplan og 7 i tagetagen. I sydgavlen findes indgangen med gæstelounge og reception med loft til kip. I den gamle vognport i midten af staldlængen findes møderum med toiletter og tekøkken.

 

Alle værelserne i Stalden er store og rummelige med dobbeltseng, skrivebord, lænestol, privat badeværelse og skabsplads.

Ridesalen | 49 værelser

Ridesalen er også ombygget i 2022 til 49 nye værelser fordelt i stueplan og tagetage. I midten af hele længen er et stort atrium med loft til kip, beplantning og fleksible opholdssteder.

Alle værelserne i Ridesalen er store og rummelige med dobbeltseng, skrivebordsplads, lænestol, skabsplads og privat badeværelse. Værelserne i stueetagen har vinduer og terrassedør, mens værelserne på 1. sal har ovenlysvinduer.

Porthuset | 22 værelser

Porthusets værelser er store og rummelige, indrettet med flotte Dinesen gulve og interiør af høj kvalitet. Der er dobbeltseng, lille siddesektion, skrivebordsplads, klædeskab og privat badeværelse.

Porthuset er oprindeligt bygget af forhenværende godsejer Johan Schrøder, der indrettede alle badeværelsesfliser efter hesteracer. Derfor har klinkerne forskellige unikke udtryk for det enkelte værelse.

Ønsker du at booke et værelse?

Er I mere end 8 personer, bedes I sende en forespørgsel til events@aggersvold.dk

FIND RUNDT

Når du ankommer til godset, skal du parkere din bil mellem Stakladen og gårdspladsen. Når du ankommer, skal du checke ind i receptionen, som du finder i den sydlige ende af Stalden, hvor du får din nøgle til værelset. Dit værelse vil enten være i Stalden, Ridesalen eller Porthuset. Ønsker du at gå en tur i området, er du velkommen til det. Vi har en dejlig park, hvor rådyrene græsser, og ænderne svømmer i søen. I vores urtehave dyrker vi forskellige krydderurter, frugt og grønt. Her er du også velkommen til at plukke friske æbler eller pærer fra vores frugttræer, hvis du besøger os på den tid af året. Den smukke Staklade og Kornmagasinet udlejes til arrangementer, ligesom også Rytterstuen, Orangeriet og Maskinhuset er til arrangementer. Hovedhuset er privat og lukket for gæster. Vi beder dig derfor respektere skiltning ved private områder. Og så er der naturligvis også skoven, som vi anbefaler dig at gå en tur i, mens du er her. Respektér gerne dyrene og hold dig på stierne, så vi ikke spolerer den smukke natur, som vi er så heldige at være omgivet af.